Koiranruokalahjoitus vaikeuksissa oleville rekikoirayrittäjille

Uusi kotimainen koiranruokatehdas Serti Oy lahjoittaa 15000 kg kotimaista koiranruokaa rekikoira-alan yrittäjien tukemiseksi. Yhtiö etsii nyt kampanjalleen kohdeyrityksiä kotimaisista toimijoista.

Rekikoirayrittäjät ovat joutuneet ahdinkoon, koska koronapandemia rajoittaa voimakkaasti Pohjois-Suomen turismia. Koirat kuitenkin syövät joka päivä, vaikkei yrittäjällä olisi tuloja.

Tuote-erä tullaan jakamaan yrittäjille 400 kg erissä syys-lokakuun aikana. Kyseessä on alun perin tutkimus- ja kehityskäyttöön tehty koiranruokaerä. Kampanjalla pyritään auttamaan mahdollisimman monia rekikoirayrittäjiä, liiketoiminnan koosta riippumatta.

Serti Oy:n toimitusjohtaja Mika Brofeldt mainitsee, että satsaus on heille iso, mutta he näkevät sen tärkeäksi.

– Meillä on varastossa koekäyttöön tehtyä koiranruokaa, jonka toimivuus ja maistuvuus on jo todettu. Päätimme lahjoittaa lopun erän hyvään tarkoitukseen. Tiedämme ettei tämä ratkaise laajamittaisempaa ongelmaa, mutta tahdomme auttaa mahdollisuuksiemme rajoissa.

Lahjoitus tehdään yhteistyössä Serti Oy:n sisaryritys Biofarm Oy:n kanssa.

– Eläinten hyvinvointi on meillä Biofarmilla ja Sertillä kunnia-asia, haluamme antaa panoksemme vaikeina aikoina. On hienoa, että voimme tällä tavoin edes hetkellisesti auttaa haasteellisessa tilanteessa olevia yrittäjiä, toteaa Biofarm Oy:n toimitusjohtaja Mikko Koivu.

Rekikoirayrittäjiltä pyydetään yhteydenottoja osoitteeseen sertilife@sertilife.fi tai Facebookissa @biofarmoy.

Kommentoi:

Koiramme