Koiranäyttelysesonki starttasi Lahdesta ja Jyväskylästä

Koiranäyttelysesonki käynnistyi maaliskuun viimeisenä viikonloppuna. Lahdessa järjestettiin kansainvälinen näyttely ja Jyväskylässä ShowlinkPets-messut pentunäyttelyn kera.

Jyväskylän messuryppääseen kuuluvat lemmikkieläinmessujen kanssa samaan aikaan samassa paikassa Jyväskylän messukeskus Paviljongissa järjestettävät viini-, ruoka- ja kirjamessut.

ShowlinkPets-messujen ohjelmassa on Royal Canin Puppy Cup-näyttely kumpanakin päivänä 5-9 kuukauden ikäisille koiranpennuille sekä kansainvälinen kissanäyttely ja kaninäyttely sekä paljon muuta karvallista ja karvatonta lemmikkiä. Tapahtuma-areenalla vauhdista vastaavat mm. Frisbeekoirat ja Dogbic. Kennelliiton Hau life-pisteeltä saat tietoa koiran hankintaan ja hoitoon. Messuilla on kymmeniä messuosastoja lemmikkien ruuista hoitoon, leluihin ja rotuihin.

ShowlinkPets on auki sunnuntaina klo 10-17.

Lahden kansainvälinen koiranäyttely on perinteisesti yksi kevään ensimmäisistä suurista koiranäyttelyistä ja näyttelysesongin avaus. Koiria on Lahden Messukeskuksessa yli 4000. Lauantaina arvosteltavina olivat muun muassa palvelus- ja vahtikoirat, terrierit, mäyräkoirat ja pystykorvat, sunnuntaina ovat vuorossa paimenkoirat, ajokoirat, noutajat ja vesikoirat, kääpiökoirat ja vinttikoirat.

 

Kommentoi:

Koiramme