Messarin ilmoittautumiset avattu

Koiramessut pyritään järjestämään joulukuussa suunnitellusti, elleivät kansalliset koronarajoitukset sitä tule estämään. Kennelliiton vuosittaiset Voittaja-näyttelyt jouduttiin perumaan koronan vuoksi jo kahdesti, mutta nyt elätellään toivoa, että tapahtuma voitaisiin pitää turvallisesti.

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 18.–19. joulukuuta yhteensä neljä koiranäyttelyä sekä monipuolinen Koiramessut-tapahtuma.

Lauantaina 18.12. pidetään Helsinki Winner 2021 -näyttely, jossa on jaossa Nord-sertit. Sunnuntaina 19.12. on kansainvälinen Voittaja 2021 -näyttely.

Viikonloppuna järjestetään myös kaksi kaikkien rotujen pentunäyttelyä, Helsinki Puppy Show ja Voittaja Puppy Show. Pentunäyttelyissä koiramäärä on rajoitettu 850:een.

Yhteensä näyttelyissä arvostelee 90 ulkomuototuomaria, jotka saapuvat 20 eri maasta. Tuomareista 46 on Suomesta ja 21 muista Pohjoismaista.

Voittaja-näyttelyiden näyttelytoimikunnan puheenjohtaja Kari Järvinen toivoo kaiken sujuvan suunnitellusti. – Pyrimme järjestämään näyttelyt mahdollisimman terveysturvallisesti viranomaisten ohjeiden ja linjausten mukaisesti.

Näyttelyihin pääsee ilmoittautumaan Showlinkin järjestelmän kautta verkossa, myös messujen Rotutorin, myyntipaikkojen ja kehätoimitsijoiden ilmoittautumiset on avattu.

Kuva: Taina Nygård

Nyt eletään toivossa, että Koiramessut voitaisiin järjestää jälleen joulukuussa Helsingissä, tutussa Messukeskuksessa. (Kuva: Taina Nygård)

Kommentoi:

Koiramme