Bedlingtoninterrieri MV-näyttelyn kaunein

Venäläisen Elena Pykhtarin bedlingtoninterrieri L’End Show Metti Surprise At Glare voitti Brnossa pidetyn Maailmanvoittajanäyttelyn. Sama koira voitti Suomessa Terrierijärjestön erikoisnäyttelyn kaksi vuotta sitten.

MV-näyttelyn toinen oli italialainen lhasa apso Dell’Alberico Shut Up And Kiss Me ja kolmas oli espanjalainen karkeakarvainen kääpiömäyräkoira Almarxils Tuatara. Ryhmäkilpailuissa sijoitettiin viisi koiraa, mutta BIS-kisassa vain kolme.

Suomalaiskoirien menestys finaaleissa jäi laihaksi. Maailmanvoittajatitteleitä kyllä tuli rotukehistä, mutta vain joitain ryhmäsijoituksia. Paras menestys oli torstaipäivänä, kun tervueren Flammeus U Should Know Me oli päivän BIS-veteraani. Schipperke Slavjanka Charmante Rochelle oli 1-ryhmän RYP2-juniori. Perjantaina Jiri Halosen silkkiterrieri Curiosity Simply A Stunner oli terrieriryhmän toinen.

Lauantaina eivät suomalaiskoirat saaneet sijoituksia finaaleissa, sunnuntaina Henna Pekkolan musta isovillakoiranarttu Gortier Unstoppable Me oli RYP-2.

Näyttelyn tulokset sekä näyttelyluettelot löytyvät järjestäjän verkkosivuilta.

Muokattu 5.10. juttua: Lisätty isovillakoiran tulos ja kuva. Lisätty kuvat havannankoirasta ja silkkiterrieristä.

Flammeus U Should Know Me.

Slavjanka Charmante Rochelle.

Gortier Unstoppable Me.

MV-näyttelyä ennen järjestetyn kansainvälisen Best in Show oli Miia Laurosen havannankoira Mamitas Invincible Iron Man.

Kuvat: Paula Heikkinen-Lehkonen

Curiosity Simply A Stunner. (Kuvat: Paula Heikkinen-Lehkonen)

Kommentoi:

Koiramme