Koiramessut käyntiin Helsingissä

Kennelliiton vuoden 2017 päätapahtuma, kolmipäiväiset Koiramessut pyörähtivät käyntiin tänään perjantaina. Helsinki Winner -näyttelyssä nähdään yli 5600 koiraa. Spesiaaliperjantaina pääsylipun saa puoleen hintaan.

Perjantaiaamupäivän ohjelma on suunnattu erityisesti koira-alan opiskelijoille ja opintoja suunnitteleville. Mukana on opistoja, jotka esittelevät kurssitarjontaansa sekä kertovat työllistymisvaihtoehdoista koira-alalla. Aamupäivällä pääsee kuulemaan asiantuntijaluentoja ja tietoiskuja sekä tapaamaan koirakouluja ja koira-alan yrittäjiä.

Iltapäivän ohjelma keskittyy yleisesti koirien hyvinvointiin, aktivointiin ja hoitoon. Tarjolla on luentoja ja tietoiskuja esimerkiksi terveydestä, koulutuksesta, koiran oppimisesta sekä ihmisen ja koiran välisestä suhteesta.

Ohjelmia varten Messukeskuksen neloshalliin pystytetään areena, infolava ja muutama demokehä. Paikalla on opistojen lisäksi koirakouluja sekä useita yrityksiä osastoineen.

Tänään palkitaan Vuoden Virkakoirat, jotka on valinnut tahollaan Rajavartiolaitos, Puolustusvoimat, Rikosseuraamuslaitos, Poliisi ja Tulli. Palkitseminen tapahtuu hallissa 1 kello 15.30.

Näyttelyn ryhmäkilpailut alkavat hallissa 1 kello 16.00.  Näyttelyiden loppukilpailuja voi seurata verkossa suorana. Linkki lähetykseen löytyy  Koiramessujen sivuilta, https://www.koiramessut.fi/

Perjantaina messut ovat avoinna kello 7–20, mutta Spesiaaliperjantai-alue suljetaan jo klo 18.00.

Perjantaipäivän kaikki luennot ja ohjelman löydät täältä: https://www.koiramessut.fi/ohjelma/ohjelma-2017

Kommentoi:

Koiramme