Vantaalla Suomen tottelevaisimmat koirat

Hakunilan Koiraharrastajat oli tyly isäntä ja voitti joukkue-SM:n järjestämissään tottelevaisuuden SM-kisoissa toukokuun viimeisenä viikonloppuna.  Voitto tuli kakkosjoukkueella ja ykkösjoukkue säesti hyvin sijoittumalla kuudenneksi.

Voitto irtosi reilun pisteen erolla T-Team Sport Dogsin ykkösjoukkueeseen. Se puolusti viime vuoden mestaruuttaan. Järvenpääläinen erikoisseura pärjäsi hyvin, sillä T-teamin kakkosjoukkue oli neljäs. Joukkuepronssi meni Mikkelin agilityharrastajien yhdistykselle ja viidenneksi sijoittui Tampereen seudun koirakerho.

Paras rotujoukkue oli Golden Ringin kultaisilla noutajilla, se sijoittui yhdeksänneksi ja Labradorikerho 11:nneksi. Tokon joukkue-SM:ssä yhteistulokseen lasketaan useamman koiran tulos kaikista kilpailuluokista. Pärjätäkseen joukkueella pitää siis olla paitsi maajoukkuetason huippukoirakoita erikoisvoittajaluokasta, myös tokouraansa aloittelevia lupaavia parivaljakoita alokasluokasta.

Tottelevaisuuden SM-kisojen järjestelyt sujuivat Ojangon koiraurheilukeskuksessa Itä-Vantaalla hyvin. Kilpailijoita oli 266.

Kommentoi:

Koiramme