Agilityn MM-paikoista kisattiin Liedossa

Suomen edustusjoukkueiden kokoonpanot MM- ja PM-kilpailuihin on ratkottu Liedossa. Karsintakilpailut järjestettiin 15. ja 16. kesäkuuta Royal Canin -areenalla.

Tiukoissa karsinnoissa koirakot suorittivat viisi rataa kahden päivän aikana. Maailmanmestaruuskilpailuihin valitaan kustakin kolmesta säkäluokasta sekä nelihenkinen joukkue että kolme yksilömitaleista kisaavaa koirakkoa. Pohjoismaiden mestaruuksista pääsee kilpailemaan jokaisesta säkäluokasta kymmenen eniten pisteitä kerännyttä paria. Sunnuntaina radoilla nähtiin lähes 200 koirakkoa.

MM-maksijoukkue: Janita Leinonen ja bordercollie Fu, Jaakko Suoknuuti ja bordercollie Dao, Elina Jänesniemi ja bordercollie Etna sekä Sari Vähäniitty ja bordercollie Uri.

Medijoukkue: Anniina Salo ja keskikokoinen villakoira Svante, Ville Liukka ja espanjanvesikoira Oodi sekä espanjanvesikoira Ronja, Minna Päivärinta ja pyreneittenpaimenkoira Ruu.

Minijoukkue: Sonia Delatte ja shetlanninlammaskoira Stella, Pasi Vesenterä ja borderterrieri Colo, Maria Sori ja shetlanninlammaskoira Leya sekä Virpi Koski ja jackrussellinterrieri Rumba.

MM-kilpailut käydään Turussa HK-areenalla 19.–22. syyskuuta. PM-kilpailut ovat Tanskassa elokuussa.

Kommentoi:

Koiramme