Etäklinikka FirstVet laajensi toimintaa Suomeen

Eläinlääkäriin voi saada yhteyden myös suoraan kotoa videopalvelun kautta. FirstVet avasi Ruotsiin kaksi vuotta sitten Pohjoismaiden ensimmäisen digitaalisen eläinklinikan. Yritys laajensi toimintaansa Suomeen huhtikuussa. 

Suomessa yrityksessä työskentelee kuusi eri erikoistumisalueiden eläinlääkäriä. Maajohtajana ja vastaavana eläinlääkärinä toimii Maiju Tamminen. Asiointi tapahtuu älypuhelimen välityksellä. Vastaanoton hinta on 35 euroa päiväaikaan ja muulloin 55 euroa.

- Toimimme pelkästään sovelluksen kautta eikä meillä ei ole varsinaista pysyvää vastaanottoa. Meillä ei myöskään ole pysyvää toimistoa Suomessa ainakaan toistaiseksi, Tamminen kertoo.

Ruotsissa klinikka on tähän mennessä hoitanut yli 40000 eläintä. 

Videon välityksellä eläinlääkäri arvioi hoidon tarpeen, antaa kotihoitohjeet ja ohjaa koiran tarvittaessa jatkohoitoon. Palvelulla uskotaan olevan kysyntää varsinkin, kun omistaja miettii, pitäisikö koira viedä lääkäriin. Etäyhteys voi olla hyvä vaihtoehto myös, jos lähimmälle klinikalle on pitkä matka.

Yritys on merkitty Suomen kaupparekisteriin huhtikuun alussa. Nimenkirjoitusoikeus on David Prienillä, joka vastaa emoyhtiössä toiminnan suunnittelusta.

Kommentoi:

Koiramme