Koiranpäivän 24.4. teemana yhdessä tekeminen

Koiranpäivä on valtakunnallinen teemapäivä, jota vietetään jo kahdennentoista kerran. Tänä vuonna päivällä halutaan muistuttaa yhdessä tekemisen tuomasta hyvinvoinnista niin koiralle kuin ihmisellekin.

Yhdessä tekeminen on hyvää elämää koiran kanssa. Yhä laajenevasta koiraharrastusten kirjosta löytyy taatusti jokaiselle sopiva laji, löytää uusia kavereita ja nauttia yhdessä tekemisestä parhaan ystävän kanssa. Monessa lajissa harrastuksen voi viedä aina kilpakentille saakka, mutta ihan tavallinen kotikoira on oiva harrastuskaveri arjessa puuhasteluun.

Koiranpäivänä kennelpiirit ja erilaiset yhdistykset ovat perinteisesti järjestäneet tapahtumia, joita voidaan järjestää pitkin Koiranpäivän viikkoa (23.–29.4.). Tapahtumista tullaan tiedottamaan lähempänä Koiranpäivää.

Koiranpäivää varten Kennelliitto tuottaa teemaan liittyvää materiaalia suomeksi ja ruotsiksi. Materiaalit julkaistaan Koiranpäivän verkkosivulla niiden valmistuttua. Painettuja materiaaleja voi tilata jo nyt A4-kokoisina paperiversioina Kennelliiton viestinnästä osoitteesta viestinta@kennelliitto.fi. Samasta osoitteesta voi kysyä myös lisätietoja.

 

Kommentoi:

Koiramme