Kennelliitto SuomiAreenassa

Suomen Kennelliitto tuo Porin SuomiAreenassa esille vastuullista koiran hankintaa ja -pitoa sekä koiranomistajan digitaalisia palveluita.

Suomen Kennelliitto osallistuu kaikille avoimeen ja ilmaiseen yhteiskunnalliseen keskustelutapahtumaan SuomiAreenaan Porin kauppatorin ympäristössä torstaina ja perjantaina 19.–20.7.

Liiton teltalla voi keskustella asiantuntijoiden kanssa koiriin liittyvistä asioista sekä tutustua OmaKoira-mobiilisovellukseen. Satakunnan kennelpiiri on järjestänyt paikalle myös kaveri- ja lukukoiria. Teltan paikka 42b löytyy Yrjönkadun ja Eteläkauppatorin risteyksestä, aivan torin vierestä.

Torstaina 19.7. kello 13 on torilla MTV3-lavalla Kennelliiton Torivartti. Toiminnanjohtaja Markku Mähönen keskustelee eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Krista Kiurun (sd) kanssa siitä, kuinka kaikkien koirien tunnistusmerkintä ja rekisteröinti edistävät sekä koirien että ihmisten hyvinvointia ja turvallisuutta. Tilaisuuden juontaa toimittaja, mediayrittäjä Eeva Lehtimäki ja sen avaavat koiratanssija Sini Eriksson ja shetlanninlammaskoira Zelda.

Kommentoi:

Koiramme