Nuorten kesäleiri

Kennelliitto järjestää vuosittain kesäleirin 12–17 -vuotiaille nuorille ja heidän koirilleen. Tänä vuonna leiri pidetään juhannuksen jälkeisellä viikolla. Leirille mahtuu mukaan 60 nuorta koirineen. Yhdellä leiriläisellä voi olla mukana yksi koira, joka voi olla leiriläisen oma tai muu entuudestaan tuttu koira. Mukaan ovat tervetulleita kaiken rotuiset, ja myös monirotuiset koirat. Koiran tulee olla leirin aikana 1–9 vuoden ikäinen, terve ja rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Juoksuinen narttu ei voi osallistua leirille. 

Leirin aikana osallistujat huolehtivat koiristaan itsenäisesti, koiran tulee siis olla leiriläisen hallittavissa sekä koulutuksissa että niiden ulkopuolella. Leirin hinta on 240 euroa, hintaan kuuluu leirin ohjelma koulutuksineen, täysihoito ja vakuutus, lisäksi sponsorimme Pedigree tarjoaa ruoat leiriläisten koirille.  Leirille osallistuvan nuoren tulee olla Kennelliiton jäsen.

Leirillä tutustutaan erilaisiin koiraharrastuslajeihin, lajeista ei tarvitse olla leirille tullessa aikaisempaa kokemusta. Ilmoittautumisaika kesän 2019 leirille on 1.4.–31.5.

Kommentoi:

Koiramme