Koiranpäivä

Tänä vuonna kaikki koiraharrastustapahtumat on peruttu toukokuun loppuun asti, joten mitään yhteisiä kokoontumisia ei voida koiranpäivänä järjestää. Silti toivotaan, että ihmiset jakaisivat koiranpäivän hetkiään sosiaalisessa mediassa merkinnällä #koiranpäivä2020.

Tämänvuotisen koiranpäivän teema liittyy koiran luonteen ja käyttäytymisen teemavuoteen. Kaikki erilaisia, kaikki yhtä rakkaita -teemalla haluaa Kennelliitto viestittää, että kaikki koirat karvoihin katsomatta ansaitsevat yhtä paljon huolenpitoa ja rakkautta.

Kennelliiton käynnistämällä koiranpäivällä halutaan tuoda esille koiran merkitystä osana yhteiskuntaa. Valtakunnallista koiranpäivää vietetään 24. huhtikuuta nyt jo 14. kertaa, tavoitteena on saada koiranpäivä virallisesti almanakkaan.

Koiranpäivää varten Kennelliitto tuottaa kennelpiireille ja yhdistyksille teemaan liittyvää materiaalia suomeksi ja ruotsiksi. Materiaalit julkaistaan Koiranpäivän verkkosivulla ja ne voi ladata sieltä. Materiaaleja voi myös tiedustella Kennelliiton viestinnästä.

Kommentoi:

Koiramme