Kouvolan ryhmänäyttely evakkoon

Kouvolassa maaliskuun alussa pidettävä ryhmänäyttely on joutunut vaihtamaan näyttelypaikkaa. Helmikuun alussa romahtanut Valkealan koirahalli piti olla tapahtuman areenana, nyt näyttely joudutaan pitämään raviradalla.

Kuten Valkealassakin olisi tehty, myös raviradalla tullaan pystykorvarodut arvostelemaan ulkona. Kaikki muut rodut arvostellaan sisällä totohalleissa. Ahdasta tulee olemaan, mutta sopu sijaa antaa. Koiria on ilmoitettu noin 450.

Kouvolan raviradan totohallit ovat pitkulaisia ja kapeita, ja ne ovat kahdessa kerroksessa. Yläkertaan pääsee joko ulkokautta tai portaita pitkin.

– Tilat ovat pienet, joten toivomme, etteivät näytteilleasettajat ota mukaan isoja häkkejä tai muita paljon tilaa vieviä tavaroita, mainitaan näyttelyn verkkosivuilla.

– Toimikunta joutui miettimään pitkään, missä näyttely mahduttaisiin pitämään ja jopa sen peruuttamista väläyteltiin. Kouvolan seudullakaan ei ole sopivia sisätiloja talvella pidettävälle näyttelylle. Ravirata ei ole paras mahdollinen, mutta muitakaan vaihtoehtoja ei ollut, kertoo Sirpa Ylätalo näyttelytoimikunnasta.

Näyttelyssä arvostellaan metsästyspystykorvat ja pohjoismaiset paimenpystykorvat FCI:n ryhmästä 5, suuret ja pienet ajokoirat FCI:n ryhmästä 6 ja sekä yhdistettynä FCI:n ryhmät 7/8 eli kanakoirat sekä lintukoirat. Näyttelyssä on mukana myös pentuluokat ja sen järjestävät yhdessä Metsästyskerho Eräveikot, Anttilan Erämiehet ja Tuohikotin Metsästysyhdistys.

Kommentoi:

Koiramme